Dette er Frogtail

Frogtail er en del av Folkefinans som ble stiftet 2006 og er et lisensiert finans- og kredittforetak under tilsyn av Finanstilsynet i Norge.

Frogtail er for deg som trenger et tilskudd i hverdagen til uforutsette kostnader eller ved forbigående behov av kontanter. Den som har fast inntekt kan låne 10 000-50 000 kroner uten sikkerhet. Låntaker trenger ikke fortelle oss hva lånet skal brukes til. Vi godkjenner kun lån til kunder som vi bedømmer har mulighet til å betale tilbake lånet og vi gjør derfor alltid en kredittvurdering før vi eventuelt godkjenner lånesøknaden.

Perioder med økt kapitalbehov kommer ofte uventet, og vi ønsker derfor å ha en så enkel prosess som mulig. Derfor kan lånesøknaden gjøres online via pc, nettbrett eller telefon. Allerede der er vi mer smidige enn de fleste bankene, men vi har likevel videreutviklet våre produkter. Et eksempel er vår personlige rente – at rentesatsen blir satt etter låntakers privatøkonomi og ikke etter allerede ferdige rentetabeller.

Dette gjelder også den informasjonen vi gir låntakeren. Vi forsøker å være så enkle og tydlige som mulig i all vår kommunikasjon, for eksempel gjennom å angi nøyaktige tilbakebetalingsbeløp og gjennom å vise den effektive renten. Vi stiller ikke noen spesielle krav på den som ønsker å låne, men følgende må være oppfylt av lånetager.

  • Har fylt 20 år
  • Skattet inntekt
  • Folkeregistrert i Norge
  • Uten gjeld hos namsmannen
Cookies husker deg slik at vi kan gi deg den beste mulige opplevelsen. Ved å fortsette på siden godtar du våre rettningslinjer for cookies.