Forbrukslån - lån 5000 kr

Raske penger rett i lomma!

Av og til har de aller fleste bruk for raske penger til uforutsette utgifter eller rett og slett for å gjøre noe morsomt og annerledes. Er du en student som stadig må telle hvert øre for å få hverdagen til å gå rundt, da kan en større utgift føre til rent stress. Eller har du en lønning som kun lar deg bruke penger på det aller mest nødvendige, ja da kan du se langt etter en ferietur til et varmere land. Men Frogtail ønsker å gjøre noe med denne saken og faktisk hjelpe deg til en bedre hverdag. Ta et forbrukslån - lån 5000 og få en bedre hverdag uten stress og bekymringer over penger og økonomi.

Det er svært lett å låne raske penger hos Frogtail. For å søke trenger du bare å taste inn ditt mobilnummer, og vi sender deg en engangskode på SMS. Nye brukere kan identifisere seg med bank-ID på en svært enkel og sikker måte.

Du har valget med Frogtail

Etter at du har valgt ønsket lånebeløp, gir vi deg et alternativ til nedbetaling som du selv godkjenner. Frogtail ønsker ikke å vite hva pengene skal brukes til, dette ser vi på som en privatsak. Dersom du er en fattig student som rett og slett ønsker seg en ferie i varmere strøk før eksamen, ja da er det ingen grunn til å bli hjemme. Lad batteriene dine ved å låne penger på dagen hos Frogtail. Du kommer garantert ikke til å angre!

De krav som stilles til deg som ønsker et forbrukslån på dagen hos Frogtail, er at du må være over 20 år og ikke ha gjeld hos namsmannen. I tillegg kreves det at du er norsk statsborger med en skattbar inntekt. Dersom du søker om et forbrukslån uten sikkerhet på f.eks. 20000 kroner innen klokken 13, så vil dine penger bli overført til din konto senest klokken 17.00 samme dag. På denne måten kan du låne penger fort, også når du opplever å få uforutsette utgifter når du minst venter det. Ta et forbrukslån - lån 5000 eller mer med lav rente hos Frogtail.


Søk her

Cookies husker deg slik at vi kan gi deg den beste mulige opplevelsen. Ved å fortsette på siden godtar du våre rettningslinjer for cookies.