Forbrukslån - lån 20000

Penger til det du ønsker deg – uten nok sparepenger

Står du uventet på bar bakke og må starte på nytt omtrent uten noe? Mangler du penger til depositum for å leie leilighet? Bor du et sted som føles utdatert og gammeldags, med stygge farger og slitte overflater? Har du brukt det som er nesten din siste krone på å skaffe deg et nytt sted å bo uten å ha penger til oppussing eller innbo? Om du er singel, nyskilt eller kanskje aleneforelder, er i etableringsfasen, eller ganske enkelt ikke har så mye å rutte med kan det bli vanskelig å få råd til det du har drømt om å fikse eller desperat trenger. Du ser mulighetene i boligen men mangler penger til oppgraderinger, møbler eller nødvendige hvitevarer? Du trenger ikke utsette oppussingen eller innkjøpene av det du ønsker deg i det uendelige, du kan søke om et forbrukslån med lav rente hos oss i Frogtail.

Ikke utsett drømmene dine!

Frogtail har gjort det enkelt for deg å søke om forbrukslån på dagen uten sikkerhet, raske penger til det du vil. Vi gjør en vurdering av betalingsevnen og økonomien din og gir deg et forslag til rente og nedbetalingsplan som er tilpasset deg og din økonomi. Du må være uten gjeld til namsmannen og ha inntekt. Du kan låne fra 10 000 til 50 000 helt uten sikkerhet. Vi blander oss ikke inn i hva du trenger penger til, og du kan få nedbetalingstid fra 1 til 3 år. Puss opp rommet til barnet ditt, mal stuen eller kanskje kjøp deg en ny sofa. Oppgrader badet og kjøp oppvaskmaskinen som vil gi deg mer tid til fritid og tid med venner og kjære istedenfor alene med oppvasken. Ta barnet ditt eller den nye kjæresten med på en etterlengtet helgetur eller ferie. Med hjelp fra oss i Frogtail trenger du ikke utsette det du drømmer om, vi gir deg muligheten ved å låne deg penger til det du vil. Søker du i dag før kl 13 vil du ha penger fra oss på din konto innen kl 17.


Søk her

Cookies husker deg slik at vi kan gi deg den beste mulige opplevelsen. Ved å fortsette på siden godtar du våre rettningslinjer for cookies.