Forbrukslån – Lån 2000

Trenger du ekstra penger?

Det kan være mange årsaker til at man innimellom kan trenge litt ekstra penger. De aller fleste av oss er kjent med kjedelige og uforutsette utgifter som er helt nødvendige. F.eks. når noe blir ødelagt på bilen, eller at kjøleskapet takker for seg. Da er det godt at det finnes gode løsninger for de av oss som kanskje ikke har den store bufferen tilgjengelig.

Hos Frogtail er det enkelt å låne ekstra penger. I løpet av få minutter kan du legge inn din søknad om forbrukslån – Lån 2000 kroner og bruk de til det du vil. Vi hos Frogtail behøver ikke å vite hva du skal bruke pengene til. Så neste gang ditt store idol skal opptre i Spektrum, så er det ingen grunn til at ikke du skal få oppleve dette. Ta et forbrukslån - Lån 2000 og sørg for at du gir deg selv en helt uforglemmelig aften med dine helter.

Flere muligheter med Frogtail

Hos Frogtail kan du dessuten samle alle dine dyre smålån og kreditter, slik at du har alt samlet på ett sted. Og kanskje du skal gå til større innkjøp av ting som koster litt mer? Da kan du låne det du trenger til din forskuddsbetaling.

Når du tar et forbrukslån – lån 2000 kroner hos oss, så kan du låne pengene i 4-24 måneder, og du kan låne uten sikkerhet. Du kan søke på både pc, nettbrett eller telefon. Hvilken rente du får er avhengig av din private økonomi og valgt nedbetalingstid. Har du en god privatøkonomi kan du få en lav rente.

Ønsker du å søke om et forbrukslån – lån 2000 kroner til akkurat det du selv vil? Dersom du er over 20 år og ikke har gjeld hos namsmannen, i tillegg til å være norsk statsborger med en skattbar inntekt, så kan du søke. Leverer du din søknad om et forbrukslån – lån 2000 eller et annet beløp. Du kan låne opptil 20000 kroner, før klokken 13, så overføres pengene til din konto senest klokken 17.00 samme dag. Det er dette vi kaller for raske penger! Så neste gang det kommer en uforutsett regning i posten, eller det dukker opp et par billetter du ikke kan gå glipp av, da vet du hva du skal gjøre! Ta et forbrukslån – lån 2000 eller mer hos Frogtail.


Søk her

Cookies husker deg slik at vi kan gi deg den beste mulige opplevelsen. Ved å fortsette på siden godtar du våre rettningslinjer for cookies.