Lån på dagen med personlig rente

Frogtail er for deg som trenger et tilskudd i hverdagen til uforutsette kostnader eller ved forbigående behov av kontanter. Har du fast inntekt kan vi tilby deg et lån på 10 000 - 50 000 kroner uten sikkerhet. Du trenger ikke fortelle oss hva pengene skal brukes til.

Vi vet at utgifter kan komme uventet og ønsker derfor å ha en så enkel låneprosess som mulig. Derfor kan du legge inn en lånesøknad direkte på hjemmesiden vår via datamaskinen, men ellers også via mobilen og nettbrett.

Allerede det gjør oss smidigere enn de fleste andre banker, men vi har likevel fortsatt å videreutvikle våre produkter. Et eksempel er vår personlige rente – at renten blir satt etter din privatøkonomi og ikke etter rentetabeller.

Vi forsøker å være så enkle og tydelige som mulig i all vår kommunikasjon, for eksempel ved å angi den nøyaktige kostnaden for lånet og ved å presentere den effektive renten som sammenligningsgrunnlag.

Vi stiller ikke spesielle krav til deg som vil låne, det holder med at du oppfyller dette:

Du er minst 20 år Du har en skattbar inntekt Du har ikke gjeld hos namsmannen Du er folkeregistrert i Norge

I lånesøknaden oppgir du noen få opplysinger om deg selv. Vi gjør en vurdering av din økonomi og gir et forslag på rente og nedbetalingsplan. Når du har godkjent planen betaler vi ut pengene direkte til bankkontoen din.

Så enkelt er det å søke om et lån

Øverst på startsiden finner du søknadsskjemaet som har følgende steg:

  1. Du taster inn mobilnummeret ditt og klikker på “fortsett”.
  2. Vi sender deg en engangskode på SMS, som du skriver inn i søknaden. Som ny kunde fortsetter du identifiseringen ved hjelp av BankID.
  3. Du angir noen personlige opplysninger som månedlig inntekt og kontaktinformasjon.
  4. Vi presenterer dine personlige lånealternativ og du velger ønsket beløp samt nedbetalingstid. Godkjenn lånet eller avbryt, det er helt opp til deg.
  5. Pengene betales ut til din bankkonto.

Dersom du låner 30 000 kr – et enkelt priseksempel

Se gjerne på følgende priseksempel, men husk at det er økonomien din som bestemmer hvordan nedbetalingsplanen og rentekostnaden blir. Dersom vi tar utgangspunkt i et lån på 30 000 i 3 år med en årsrente på 19%, blir kostnaden 1 124 kroner per måned.

Disse 1 124 kronene består av nedbetaling, en årsrente på 19%, etableringsgebyr (350kr) og fakturagebyr på 15kr per utsendte faktura. Den effektive renten, dvs inkludert rente og gebyrer blir da 22,9%.

Når lånet er ferdigbetalt har du etter tre år betalt 40 437 kroner (36 x 1124 ), dersom du har overholdt betalingsfristene og unngått purregebyrer.

Din personlige rente blir bestemt etter en kredittopplysning og din nøyaktige månedskostnad vil du kunne se på skjermen mens søknaden behandles. Frogtail tilbyr idag en årsrente på mellom 11,9% og 19% på lån med 3 års nedbetalingstid. Og som godkjent kunde kommer du til å havne et sted derimellom.

Vi betaler ut pengene direkte til din bankkonto

Tar du lån av oss betaler vi ut pengene til følgende tider:

  • Blir lånet godkjent på en vanlig hverdag før klokken 13:00 overføres pengene til din bankkonto samme dag senest kl 17:00.
  • Blir lånet godkjent på en vanlig hverdag etter klokken 13:00 overføres pengene til din bankkonto neste bankdag senest kl 17:00.
  • Blir lånet godkjent en fredag etter klokken 13.00 eller under helgen overføres pengene mandag senest kl 17:00.


Søk her

Cookies husker deg slik at vi kan gi deg den beste mulige opplevelsen. Ved å fortsette på siden godtar du våre rettningslinjer for cookies.