Kundeservice

Kundeservice er på plass 5 dager i uken.

Du kan nå oss via telefon og e-post. Til og med brev går fint. Sender du brev, så legg gjerne ved annen kontaktinformasjon som e-post eller telefon, slik at vi raskere kan svare på dine spørsmål.

Ønsker du å ringe oss er våre åpningstider

Mandag - Fredag 09:00 - 16:00

Kontakt Oss

Slik kontakter du kundeservice
Telefon: +47 81 50 37 64
E-post: info@frogtail.no

Postadresse
Frogtail
Kronprinsens gate 1
0251 Oslo

Vi betaler ut pengene direkte til din bankkonto

Låner du av oss betaler vi ut pengene til følgende tider:

  • Blir lånet godkjent på en vanlig hverdag før klokken 13:00 overføres pengene til din bankkonto samme dag senest kl 17:00.
  • Blir lånet godkjent på en vanlig hverdag etter klokken 13:00 overføres pengene til din bankkonto neste bankdag senest kl 17:00.
  • Blir lånet godkjent en fredag etter klokken 13.00 eller i løpet av helgen overføres pengene mandag senest kl 17:00.

Spørsmål og Svar

Vi prøver å være så enkel og tydelig i vår kommunikasjon med våre kunder som mulig, men å låne penger er litt spesielt og derfor oppstår en del spørsmål. Her har vi samlet svarene på de vanligste spørsmålene vi får.

Avtalegiro

Avtalegiro er en tjeneste hvor kontohaver gir sin bank en ordre om å betale regninger ved å belaste kontohavers konto for overføring til betalingsmottakers konto. Bare betalingskrav (regninger) fra betalingsmottakere som kontohaver har gitt banken en belastningsfullmakt (Avtalegiro-fullmakt) for, omfattes av tjenesten. De betalingsmottakere som kontohaver har opprettet slik fullmakt for, vil sende betalingskravet til banken. Senest syv virkedager før regningene skal betales, vil det bli sendt varsel til kontohaver med informasjon om hvilke regninger som skal betales og hva regningene gjelder. Kontohaver kan inntil dagen før betaling skal skje, stanse betalingen.

Cookies husker deg slik at vi kan gi deg den beste mulige opplevelsen. Ved å fortsette på siden godtar du våre rettningslinjer for cookies.